top of page

Duiken is plezier!

Het voornaamste doel van PADI is jou een fijne tijd laten beleven. Sepia Divers biedt verschillende recreatieve opleidingen aan. Onze eigen enthousiaste PADI-instructeurs leren je daarbij de principes van het duiken in theorie en praktijk en zorgen dat je op een veilige en verantwoorde manier aan je duikavontuur kan beginnen!

Pack of Fish
Scuba Diver and Corals

Open Water Diver

Dit is de eerste stap. Hier leer je de basistechnieken en -vaardigheden van het duiken. Tijdens de Open Water opleiding is het materiaal inbegrepen. Zo kan je onder begeleiding op een toegankelijke manier kennis maken met alle instrumenten.

Prijs

€425 voor de eerste Open water van het gezin,

€350 per extra gezinslid

Lidgeld voor het eerste jaar (jan-dec) inbegrepen

Advanced Open Water Diver

Als je de Open Water cursus hebt afgerond, kan je je gaan specialiseren in diverse disciplines. Iedere cursus biedt een minimum aan theorie en een maximum aan duiken. Dit resulteert in extra duikmogelijkheden (bvb. de Enriched Air Nitrox cursus) en/of een hogere praktische kennis van het duiken (bvb. de Trim Speciality cursus). Voel je zekerder en verhoog het duikplezier!

Prijs

Clublid €275

Niet-clublid €400

Scuba Oxygen Tank
EHBO doos

Emergency First Response

Deze praktijkgerichte opleiding van PADI focust zich op eerste hulp en reanimatie. Ze voldoet ook als training voor eerste hulp en reanimatie medewerkers binnen een bedrijf. Zowel duikers als niet-duikers zijn welkom op deze cursus.

Prijs

All-in cursus

Clublid €100  Niet-Lid €115

Herhaalbrevetering

Clublid €50    Niet-clublid €65

Enkel deelname

Clublid Gratis  Niet-clublid €15

Rescue Diver

Na de opleiding Emergency First Response kan je je verder specialiseren in hulp bieden. In deze opleiding tot Rescue Diver ligt de nadruk op duikincidenten. Je leert hier wat te doen in allerhande situaties en op een juiste en zelfzekere manier om te gaan met allerlei mogelijke voorvallen.

Prijs

Clublid €295

Niet-clublid €420

Smiling Diver
Duikers trainen in zwembad

Divemaster

Ben jij al als Rescue diver gebreveteerd, wil je professioneel duiker worden en anderen leren duiken?

Dan is Padi Divemaster iets voor jouw.

Studenten begeleiden, clubleden skills aanleren en onderhouden.

Prijs

Clublid €675

Niet-clublid €800

Nitrox speciality

Wil jij tijdens je duiken een langere bodemtijd? Dan kan Nitrox een oplossing zijn. Om hiermee te mogen duiken zijn er extra zaken waar je op moet letten. Deze leggen we graag uit bij onze vaakst gegeven speciality cursus.

Prijs

Clublid €125

Niet-clublid €150

Twee Scuba-duikers
bottom of page