top of page

Duiken is plezier!

Het voornaamste doel van PADI is jou een fijne tijd laten beleven. Sepia Divers biedt verschillende recreatieve opleidingen aan. Onze eigen enthousiaste PADI-instructeurs leren je daarbij de principes van het duiken in theorie en praktijk en zorgen dat je op een veilige en verantwoorde manier aan je duikavontuur kan beginnen!

Pack of Fish
Scuba Diver and Corals

Open Water Diver

Dit is de eerste stap. Hier leer je de basistechnieken en -vaardigheden van het duiken. Tijdens de Open Water opleiding is het materiaal inbegrepen. Zo kan je onder begeleiding op een toegankelijke manier kennis maken met alle instrumenten.

Advanced Open Water Diver

Als je de Open Water cursus hebt afgerond, kan je je gaan specialiseren in diverse disciplines. Iedere cursus biedt een minimum aan theorie en een maximum aan duiken. Dit resulteert in extra duikmogelijkheden (bvb. de Enriched Air Nitrox cursus) en/of een hogere praktische kennis van het duiken (bvb. de Trim Speciality cursus). Voel je zekerder en verhoog het duikplezier!

Scuba Oxygen Tank
EHBO doos

Emergency First Response

Deze praktijkgerichte opleiding van PADI focust zich op eerste hulp en reanimatie. Ze voldoet ook als training voor eerste hulp en reanimatie medewerkers binnen een bedrijf. Zowel duikers als niet-duikers zijn welkom op deze cursus.

Rescue Diver

Na de opleiding Emergency First Response kan je je verder specialiseren in hulp bieden. In deze opleiding tot Rescue Diver ligt de nadruk op duikincidenten. Je leert hier wat te doen in allerhande situaties en op een juiste en zelfzekere manier om te gaan met allerlei mogelijke voorvallen.

Smiling Diver
bottom of page